Emiraten nu!

Hej på er! Jag är tillbaka! På bloggen alltså, inte i Sverige.
Nu är vi i Emiraten i Al Ain. Hade först tänkt bo i AbuDhabi men det blev change of plan. Lika bra det, vi var i AbuDhabi en dag och det var faktiskt mycket dyrare. Och vi kom inte hit för att leva lyxliv och shoppa dyra saker. I Al Ain är det billigare och lugnare, men man hittar ändå de fina galleriorna om man vill ha det.
Svägerskans brors kompis kom och hämtade oss direkt ifrån flygplatsen i Dubai. Kändes som att vi klev in i en enda stor bastu när vi kom ut ifrån flygplatsen. Sen klev vi in i hans bil, kylskåp! Alla Emirater kör omkring i vita stora stadsjeepar. Första veckan bodde vi på ett hotell som inte hade internet. Men nu hyr vi ett hus, lättare sagt än gjort. De flesta vill hyra ut minst ett år inte en månad bara. Men nu alhamdulillah, hus med internet och allt man behöver. Inklusive Shisha ;)
(vattenpipa)
Har fått väldigt många intryck OCH fördomar efter bara en vecka här. Vi har bland annat varit hembjudna flera dagar på fotor (middag) hos kompisens familj. Att komma in i äkta emirat hem var en upplevelse i sig. Men mer om det får ni veta en annan dag, nu är det Sohor. Äta lite innan solen börjar gå upp.
Hörs!
-----------------------------------------------------------

Kommentarer
Postat av: Ala

Vad kul att höra, fortsätt skriv =)

2010-08-27 @ 10:29:11
URL: http://www.regndroppe.me

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0