Fiskat

Är man på landet så måste man ju fiska också. Soso har visat sig vara en riktig fiskare och är den som tjatar på mormor varje dag nu om dom ska gå ner och fiska. Själv är jag ingen fiskare, dåligt tålamod att stå och stirra på ett flöte OCH för finmagad för att trä på en äcklig mask på kroken. Så själva fiskandet får mormor stå för. Men kul att se på barnen hur spännande dom tycker att det är.



Första dagen dom fiskade fick dom upp flera abborrar av lite större storlek. Smarta jag hade inte förutsett hur kul barn kan tycka det är att leka med fiskarna sen... Alltså låter man dom inte gå och fiska med "vanliga" kläder utan kläder som det spelar mindre roll om dom blir nerkladdade med fisklukt och blod. Hm. Men nu har jag lärt mig.

Idag har vi ätit abborrefilé till middag. Gott ju!


--------------------------------------------------------------------------------


Kommentarer
Postat av: ala

vad roligt att fiska, det jag med!

2010-07-09 @ 10:55:41
URL: http://www.regndroppe.me
Postat av: ala

jag menar, det vill jag med :p hehe jag har fått ett fiskespö i present men har ännu inte använt den. Är lite feg för att ta tag i fisken hehe



Vet du vart man kan fiska i Malmö?

kram

2010-07-09 @ 15:59:23
URL: http://www.regndroppe.me
Postat av: Camol

Ala

Va kul! Jag vet faktiskt inte vart man kan fiska i Malmö. Hoppas du hittar nåt bra ställa att inviga fiskespöet snart :)

Kram

2010-07-10 @ 00:25:49
URL: http://camol.blogg.se/
Postat av: Sara

Åh vad mumsigt! Själv kommer jag från en fiskarfamilj men jag är väl den enda som tycker synd om fisken när man fiskar och speciellt när man ska ta loss den från kroken. Lilla söta fisk.. En gång fiske = aldrig mer. Så fiske är inget för mig :P Hehe

2010-07-12 @ 17:09:37
URL: http://saraofgothenburg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0