Heldag

Idag har vi varit ute och ätit på Nowroz vid möllan. Persisk Chelo kebab kobide, min favorit! Så gott och man kan omöjligt göra så goda köttfärskebab hemma, det går bara inte. Sen gick vi till Folkets park. Efter att barnen åkt några karuseller tyckte maken att vi alla skulle åka en lite större snurrig karusell tillsammans. Sån som man åkte hur-mycket-som-helst när man var mindre. Vi satt alla fyra i en sån sittgrej, och himmel vad det snurrade! Efteråt ångrade vi oss lite, är det karusellerna som har blivit snurrigare eller vi som blivit gamla och överkänsliga mot karuseller? 

Nu blir det filmkväll. Barnen har valt filmen. 

  

Popcorn, godis och saft. Hörs!


----------------------------------------------------


Kommentarer
Postat av: Sümeyye

Selam, jag undrar bara finns det restauranger som är helal i malmö? Tex den ni vart på? var den helal? :D det finns inga här jag bor -_-

2010-08-01 @ 13:09:09
Postat av: Camol

Sümeyye

Salam! Ja den vi var på är halal. Har själv också bott i en liten stad så vet hur långtråkigt det kan bli med fisk och vegetariskt. Här i Malmö finns däremot många restauranger här som är Halal. Vilket är jätteroligt! Många muslimer som äger restauranger, och bra tillgång på halalslaktat kött. Det är en stor fördel med Malmö!

2010-08-02 @ 01:15:28
URL: http://camol.blogg.se/
Postat av: Sümeyye

Tack för svar ;)

2010-08-03 @ 19:28:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0