Talking Tom

Hej vänner!
Idag har vi varit ute på stan. Först följde vi med maken till en akupunktur man. Master Ho. Min man har länge haft problem med hans axel och lårmuskel. Muskelspänningar och annat p.g.a. mycket träning som inte har blivit det minsta bättre av massage eller vila ifrån träningen. Så nu hade han fått tips om ett akupunktur ställe som 100% gör förbättring. Värt att prova. Så nu har han varit där flera ggr och mycket riktigt så har det blivit mycket mycket bättre. Han gav t.o.m. en garanti att om han inte blir bra efter avtalad behandlingen så får han gratis behandlingar efter det.

Hursomhelst, efter att vi väntat ut maken så gick vi en runda bland affärerna på gågatan. Köpte bl.a. innegympa skor till Soso så nu kan vi pricka av det i "måste köpa listan". Sen åkte vi hem till svärmor på middag. Hans systrar med barn var också där, bror och fru plus kusinen och hans fru. The more the merrier!

Nu är kusinen och hans fru här, röker vattenpipa. Har köpt med oss jättegod färsk vindruve tobak ifrån Emiraten som är supermild. Leker lite med Iphone. Det finns en app man kan ladda hem som är hur kul som helst.

 

Talking Tom. Har ni inte provat den måste ni göra det om ni har Iphone. Katten härmar det man säger med en överrolig röst. Satt och skrattade ihjäl oss ett tag ;)

Nu ska jag gå och vara social igen. Hörs!

-----------------------------------------------------------------------

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0