1 december

Hej på er!
Dagarna rusar på i en väldigt fart som vanligt. Har tänkt lägga upp lite bilder men har inte hunnit med. Tycker det är så mycket roligare att blogga när man kan lägga upp någon bild till. Men men. Nu blir det utan igen.

I helgen var vi på Soso's första brottningstävling. Nybörjartävling. Tänkte att hans första tävling blir nog bara på skoj. Prova på. Men han kämpade på riktigt bra. Väldigt bra faktiskt! Han vann båda hans matcher. MashAllah. Blev riktigt imponerad och stolt såklart! :)

Lägger upp en bild när jag får in dom i datorn.

Hämtade ut hans glasögon i måndags så nu är dom på och det går riktigt bra. Alhamdulillah. Första dagen var lite spännande. Vi hade pratat med hans fröken när han hade utvecklingssamtal så att han skulle få berätta för klassen att han skulle få glasögon så att det inte skulle bli så stor uppståndelse kring det när han kom med glasögonen på.

"Alla kommer skratta" hihihi . Som tur är har jag en tuff kille med mycket humor själv också. Vad ska man göra, behöver man glasögon så behöver man. Har uppmuntrat honom mycket också så han tyckte det var lika kul själv när han gick till skolan i tisdags med glasögonen.

Idag har jag ätit frukost med Jomi på hans förskola. Dom hade Drop-in frukost där barnen och föräldrar och fröknar fick sitta och äta frukost tillsammans allteftersom alla kom. Riktigt mysigt och roligt att se hur dom har det på morgonen.

----------------------------------------------------------------------------

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0