Möllevångstorget

Idag har vi varit och handlat frukt på Möllevångstorget. Sook al khodra. Var hos makens bror igår och han berättade att hemligheten är att gå dit strax innan dom stänger, kan man göra riktiga fynd! Arabiserad som jag blivit så nappade jag direkt på detta. Vem vill inte ha jättebillig frukt liksom?

Idag drog vi dit. Det var faktiskt en upplevelse. Ingen stillsam torghandel här inte. "Allt för 10 kronor kg - Allt för 10 kronor kg" Och folk trängs verkligen för att plocka smågurkor och annat. Stod och plockade körsbär för 10 kronor kg, "Allt 10 kronor kg, 2 kg för 15 kronor!" Även om man fick sortera själv ut de som inte var dåliga så är det ju värt det. Efter ytterligare ett tag hörde vi att det var 2 kg för 10 kronor också, men vi var väldigt nöjda ändå.

Eftersom det ramlat ner på marken och folk trampade på dom så fick jag fullt med röda prickar på skorna. Men det ska ju synas att man varit och fajtats. Nackdelen är att man får trängas en massa och plocka bland frukt som hälften är dåliga. Idag var det dessutom Möllevångsfestivalen och stört omöjligt att hitta någon parkering. Men det bästa... 



Fick en massa god frukt för en billig peng!

Nu ska min mans kusin, hans fru och kusinens morbror och hans fru komma hit med sin lille bebis. Första gången vi träffar bebisen så det ska bli roligt. Dom sa "vi kommer kl 18", och klockan är nu snart 18:45 så dom kommer kanske snart nu. Eller om någon timme till?

-----------------------------------------------------------

Kommentarer
Postat av: Ilona

Vilket mumsigt fruktfat=)

2010-07-25 @ 07:38:37
URL: http://umzacharia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0