Barnvagnspromenad

Igår gick vi en långpromenad. Soso cyklade, Jomi hade sparkcykeln och jag promenerade med Momi i barnvagnen.


Älskar gå långa promenader på sommaren men denna sommar har det inte blivit så många gånger eftersom jag gick upp så mycket när jag var gravid och mina fötter sa ifrån. Så jag får ta igen det nu istället.

Tre veckor (fyra på söndag!) har vår lilla Momi hunnit bli. Njuter av vår lilla bebis för fullt. Alhamdulillah, tack och lov för vår lilla Momi.

I måndags började storebröderna skolan igen. (Oj vad denna sommar gått snabbt!) Och igår var vi alltså ute på en långpromenad. Hoppas vi hinner med fler barnvagnspromenader innan det blir höst.


Eidfirande

Nu är månaden Ramadan slut och vi har firat Eid!

Förutom att vara med släktingarna har vi varit och shoppat på Emporia och varit till Köpenhamn till nöjesfältet Bakken.

Det var första gången vi var dit och det var riktigt roligt. Roligare än Tivoli faktiskt med fler "mellanfarliga" åkattraktioner som passade våra pojkar bra. Lilla Momi trivdes bra på Bakken också och sov så gott i vagnen.

Hoppas alla ni som firat Eid har haft en riktigt fin helg!


28 juli 14:17

Nu har vår älskade lilla son fötts!

En dag före beräknad födelsedag 28 juli kom han. Allt gick bara bra och ganska snabbt. Vaknade kl 7 i söndags av att vattnet gick sen började värkarna ca en timme senare. Klockan 11 hade värkarna börjat komma med bara fem minuters mellanrum så då åkte vi in till förlossningen. Hade en lugn och harmonisk förlossning. Alhamdulillah, tack och lov. Klockan 14:17 föddes vår lilla son.

Efter att ha vilat i sex timmar, ätit den goda berömda efter-förlossningen-fikat (och några pizza slice som maken åkte iväg och köpte) och duschat så åkte vi hem.

Hämtade barnen hos deras farmor och kusiner som dom lekt med under dagen kl 21. En helt vanlig, men väldigt ovanlig dag!

Berömda fika bilden. Inte så speciella smörgåsar som blir helt fantastiskt goda efter att man fött barn.


RSS 2.0