Norrland

Nu är vi och hälsar på hos mina föräldrar över jul. Det var Momis första flygresa och funderade lite hur han skulle reagera i flygplanet. Minns ju att det brukar vara lite svettigt på flygningarna när barnen är små. Man gör allt för att underhålla dom och hålla dom nöjda på alla sätt för att minimera gråt och skrik. Inte minst med tanke på medresenärerna. 

Momi fick sitta i mitt knä med ett eget babybälte. När planet släcktes ned inför starten, stod och varvade upp på startbanan så började lilla hjärtat att skratta! Så oväntat! Han tittade upp på mig och skrattade igen. Alhamdulillah, tack och lov, allt gick så bra på hans premiärflyning. 
Varje år brukar vi säga att vi ska åka upp till Norrland för att få lite riktig vinter och riktig snö. Men i år måste det vara rekord i dålig vinter. När vi lämnade Malmö 19 december regnade det. Vi kom fram till Umeå och där regnade det också! Neej! Det ska ju snöa! Några minus grader åtminstone. Vad är detta? 

Som tur är bor mina föräldrar riktigt på landet inne i skogen så lite snö (is) låg fortfarande kvar. 


Och nej. Hann inte fånga "dagsljuset". Tänk att jag glömmer från år till år hur tidigt solen går ned här den här tiden på året. Denna bild är tagen ca kl 14. Solen påväg ned. 

Förälskad!

Nu har vår lilla Momi blivit 4 månader och han är bara så mysig! Dagarna och veckorna bara susar förbi. Det är så underbar tid och jag är så lycklig, alhamdulillah, tack och lov, för allt. Är så tacksam för allt jag har och framförallt för mina älskade barn. 

Momi har blivit stadig i kroppen så hans bröder kan hålla honom mer nu än vad de kunde i början. Han tjuter och "pratar" med oss på sitt sätt. Tycker mig höra mmmmmammma ibland. Men misstänker att det är inte är helt medvetet från hans sida ;)

Även om man tycker allt är underbart så har det såklart funnits stunder när man bara vill gråta av trötthet. Som när lillen aldrig somnar trots att han är trött och behöver sin sömn. När man hoppas på att själv få gå och lägga sig och lille busen bajsar. Igen. Och man för tredje gången inom en timme står och byter blöja. Men tillslut är han ju bara så underbart go ändå. Innan jag sover måste jag snusa lite på hans mjuka fjun till hår och pussa honom igen. Åh vad han luktar gott!  MashaAllah, mashaAllah, mashaAllah

Mamma och Momi
RSS 2.0