Vinster!

I helgen har vi varit ute på vift igen. Den här gången åkte vi till Sjöbo där dom hade nybörjartävling för små brottare. Denna veckan var även Jomi var med och fick en till medalj till samlingen.

Vilken brottningsfamilj vi blivit. Och igår var vi på seriematch. Det är serie för de stora killarna (seniorerna) men eftersom vår klubb var arrangör så hade vi små brottare som förmatch. Soso och en annan pojke från klubben möttes och visst var det roligt för Soso att vara med på samma tävling som Fredrik Schön och Robert Rosengren som ju varit med på OS! Det gick bra och blev vinst både för Soso i hans match och för klubben som vann över den andra klubben.

Appropå vinster så lyckades jag själv också vinna häromdagen. Följer Spiderchick (som ju är en lite mer känd bloggare) på Instagram. Delade man en bild hade man chans att vinna en fin åkpåse till sin bebis. Sagt och gjort, första gången jag provar att tävla genom att dela och hashtagga. Fick en mindre lyckochock sen när jag fick se mitt namn som vinnare! Wihoo! Vilken nybörjartur. Så nu väntar jag tålmodigt på min (eller lilla Momis rättare sagt) åkpåse. 

Bevisen för helgens brottningsvinster. Soso vann alla sina tre matcher i knatteklassen och fick därmed den lite större guldmedaljen. Jomi räknas som miniknatte då får alla en mindre guldmedalj. Trots att han hade förlorat en av sina matcher. Men vad gör det, huvudsaken medaljen! 

1 oktober

Nu är det verkligen höst på riktigt. Höstjackorna är på och jag vill nästan ha på mig min inomhus också. Det är så kallt! Våra element är iskalla trots att jag ringt och påpekat det. Tjockstumpor och långärmade pyjamaser. Stackars Momi skulle behöva vantar också på sig i sängen. Hans små händer blir iskalla om dom hamnar utanför täcket. Inte okej. Hoppas dom låter oss få lite värme inomhus snart. 

I helgen var vi till Vinslöv där Soso var med på en brottningstävling. Vi åkte iväg tidigt på morgonen och när vi kom fram var det 0 grader. Det var vi inte beredda på. På dagen blev det dock varmare, ca 15 grader.  

Momi sitter och leker i sin stol. Han gör allt för att försöka ta leksakerna som är framför honom. Sprattlar med benen, viftar med armarna och gör små pustningar och gurglingar. Det är så roligt att se honom leka. Eller vad man kan kalla det för. Två månader är han nu vår lilla bebis. 


RSS 2.0