Söndag

Söndag Lördag Måndag? Har väldigt dålig koll på vilken dag det är nuförtiden ;) Det enda man behöver veta när man är i ett muslimskt land är att fredag är helgdagen då vissa affärer kan ha stängt. Men eftersom vi är i en stad märks det knappt då heller.

Idag har vi inte gjort så mycket än, klockan är två timmar mer än svensk tid här, alltså 17.30 snart. Fotor är klockan 18.45 ungefär så ska börja fundera på vad vi ska äta till middag idag. Brukar vara hemma på dagen. På dagen är det runt 40-45 grader här, på kvällen och natten runt 35 grader. Det är alltså alldeles för varmt för att vara ute på dagen.
Många affärer har dessutom stängt under dagen nu under Ramadan. Det är på kvällen efter fotor som det blir liv. Galleriorna har öppet till 00 minst, vissa till 02. Restauranger och cafeer till kl 04.
Bloggen blir kanske lite tråkig nu men den enda lilla sak som jag glömde innan vi reste var kamerasladden till datorn... Ska se om jag kan sno några bilder ifrån svägerskan istället så att ni får se lite hur det ser ut här!
Vi hörs!
----------------------------------------------------------------------------------------

Kommentarer
Postat av: Lisa

Ouff vad varmt! Hoppas du kommer ihåg att dricka mycket när du får. Väntar med spänning på bilder!

2010-08-30 @ 22:52:02
URL: http://www.lisabloggar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0