Barnvakt

Igår var vi barnvakt några timmar till Jojo. Makens brors lille pojke som snart är 7 månader. Känns riktigt roligt att ha en liten bebis i huset igen. Barnen tycker det är så roligt när han kommer hit också, det var andra gången som han var här själv några timmar. "Jojo är som vår lillebror" aaw

För några veckor sedan hade vi en förråds-raid i hallen. Har ett förråd som är väldigt bra att packa in allt möjligt som man inte behöver. För tillfället. Eller för gott? Efter att ha kastat bort och rensat ut en massa så blev det några lådor med baby leksaker och ytterkläder som numera står parkerade i datorrummet istället. Tänkte gå med det till barnloppisen i Folkets Park som är var tredje vecka. Men sist det skulle vara loppis var det så regnigt så vi gick inte dit något. Så nu står det alltså en massa babygrejor nära till hands när Jojo kommer på besök. Väldigt praktiskt det också!

Fast han är väldigt intresserad av de saker som barnen leker med också. Även om han nog är lite för liten än för playstation.

 

Hemma hos Jojo förra veckan.

-------------------------------------------------------------------------

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0