Sverigeflyget

Hej på er!
Nu är vi hos mina föräldrar i Norrland. Åkte ungefär vid 12 och framme kl 16.30. Åh vad skönt att flyga när det går så snabbt! (istället för att sitta en hel dag på tåget) tyckte jag när vi kom fram. Soso frågade direkt om vi inte kunde ta tåget hem? Neej, det är roligare att åka tåg mamma! Nåja.

Man hinner ju knappt komma upp i luften förrän man ska landa. Flög med Malmö Aviation och då får man ju en gratis smörgås och kaffe eller te på planet. När man har ätit klart hinner man knappt packa upp det man tagit med sig för att fördriva tiden sen är det dags att landa igen. Ingen som hinner bli kissnödig ens. 

Mellanlandade på Bromma och var där lite drygt en timme tills nästa flyg gick. Hade glömt hur liten och tråkig Brommas flygplats är. Hade lovat barnen att vi skulle äta något där men dom hade bara smörgåsar på cafet i anslutningsavdelningen. Eftersom vi nyss ätit en god gratis smörgås så var det inte så lockande att betala överpris på flygplatsen. Så det hoppade vi över. 

När vi skulle flyga till Umeå så åkte vi med "Sverigeflyget". Soso och Jomi döpte planet till det eftersom det var blått och med svenska flaggan.



(bilden tagen härifrån)

Tydligen så sponsrar Malmö Aviation Svenska Fotbollsförbudet, så därav Sverigeplanen. Barnen tyckte det var riktigt roligt och det var det första JomJom berättade när vi kom till mormor och morfar, att vi åkt med Sverigeflyget!



------------------------------------------------------------------------------


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0