Krångligt från mobilen

Det är ju hur enkelt som helst att blogga från mobilen. Eller det borde vara det. Men har märkt nu att det i princip alltid krånglar när man ska bifoga en bild.

Inlägget jag skickade iväg innan idag försökte jag skicka iväg igår (så läs det som att det var skrivet i söndags). Men fick hela tiden upp "ogiltigt svar från servern" eller något i stil med att det inte gick att publicera bilden.

Någon som har någon aning om vad jag gör för fel?

Någon inställning som man borde göra? (har iPhone4)

Just nu känns det aningens tröttsamt att man måste försöka skicka iväg ett inlägg tio ggr. Prova igen nästa dag och då kanske det kommer iväg. Om man har tur.


För åtta år sedan

För åtta år sedan (och en vecka, måste börja få iväg mina inlägg lite snabbare) fick jag vår första lille son. Min lille kille har nu blivit åtta år och inte så liten längre.

Jag har däremot inte blivit åtta år äldre. Hehe. Utan bara klokare som någon vis person sa.

Firade honom både på hans födelsedag med familjen, och igår fick han bjuda in några klasskompisar. Mycket tårta och ballonger har det blivit.

Kan inte riktigt förstå att jag har en son som är så stor nu. MashAllah.
18 februari

Veckans nyheter!
I tisdags tappade Jomi sin andra framtand. Den var väldigt lös, men eftersom det är ganska tidigt (han har ju inte ens fyllt 6 år) så har vi väl inte varit så mycket på honom att vi ska rycka den. Nån dag klagade han att han hade ont i den och då erbjöd jag mig att ta bort den. Men det ville han inte. Så vi lät det vara. Tills i tisdags när dom var och brottades på bjj. Då rök den mitt på träningspasset. Han råkade till och med svälja den. Hoppsan.

Igår var jag och svägerskorna och flickorna med svärmor till Køge på bröllopsfest. Det var makens kusin som gift sig. Hade dock missbedömt avståndet till Køge. Trodde det lågt strax utanför Köpenhamn men det tog nästan en timme att köra dit. Men som tur är börjar arabiska bröllopsfester aldrig på utsatt tid. Så vi hann fram och fixa i ordning oss innan bruden kom. Hade riktigt roligt!

Ikväll har vi varit och hälsat på svärmor en stund sen var vi till makens bror. Och imorgon är det ingen vanlig dag, det är Soso's födelsedag!

Uppvisning av gluggen:


Hjärta

Igår fick jag världens sötaste present av Jomi. Han var väldigt hemlighetsfull men lovade att jag skulle få en sak på Alla hjärtans dag. För en gångs skull hade jag ingen aning vad han gjort. Annars brukar han inte kunna hålla något hemligt.

Mitt hjärta smälte när han stolt hämtade konstverket innan vi gick hem från dagis. Så nu står den och lyser upp på soffbordet (både med och utan ljus). Förutom alla söta hjärtekort jag fått är detta den bästa och mest personliga alla hjärtans dag presenten!Kalas

Hej på er!
Har haft hela helgen inbokad. Har inte ens haft tid att slänga iväg ett inlägg från mobilen(?).

I fredags blev vi inbjudna till makens bror och hans fru på middag. Jag var också inbjuden på en systerträff och knytkalas med anledning av Farhat al Zahra. Som ett avslut på sorgeperioden Muharram.

Så efter att ha jobbat, tvättat, hunnit baka en kaka lite hastigt och lustigt, åkte vi och åt middag hos dom. Efter middagen följde svägerskan med mig till systerträffen. Det var riktigt roligt! Kände bara en (hon som var med och anordnade kalaset) så det var lite spännande att se vilka som var där.

Dom hade gjort det riktigt fint och festligt, med en fin blandning av andlighet, massa god mat, kakor och tårtor. Allahi barak fikom. Må Allah belöna dom.

I söndags var det dags för kalas igen. Både makens brors lille pojke och deras kusins lilla flicka har fyllt ett år så dom slog ihop kalasen. Massa god mat tårta och ballonger då också.

Massor av roligheter och ballonger har det blivit i helgen. Bjuder på en ballongbild från i fredags...
1 februari - första snön

Senaste två veckorna har det varit minusgrader här i Malmö. Så det kanske kan kallas för vinter nu. Bättre sent än aldrig? Nej. Precis när man började ana vår. Fåglarna sjöng och solen lyste. Men nu har det alltså officiellt blivit vinter. Idag har det kommit riktig snö. Som ligger kvar på marken.

Så nu räcker det väl för i år. Hoppas jag.

Bildbeviset. Barnen ikväll på väg hem ifrån brottningsträningen.


RSS 2.0