Fredag

Idag har vi slagit rekord i sovmorgon. Barnen också. 11:15! Det ni, det trodde man aldrig när man skaffade barn. Men så är dom ju 6 och 4 år nu så...

Det blev ju ganska sent igår efter bröllopet väntade jag tills min man kom hem ifrån jobbet runt halv 3 sen satt vi och pratade en massa.

Hade ställt klockan och ringde och felanmälde lite saker i morse...innan jag somnade om igen. Tvättningen igår var t.ex. en mardröm. En maskin stannade hela tiden, hakde upp sig, men hade efter 3 timmar äntligen gått klart hela programmet. Sen fungerade inte torktumlarna eller torkrummen! Så hann bara tvätta hälften och inget som var torrt.

Har påpekat förut till fastighetsskötarna att dom borde sätta upp reglerna för tvättstugan på olika språk eftersom det bor många ifrån andra länder här som inte alls kan svenska. Sen kan man ju undra om det beror på det eller om folk bara får hjärnsläpp så fort dom kommer in i tvättstugan. Igår när jag kom in i tvättrummet var det faktiskt ganska rent (ovanligt rent) men då hade nån nöt inte bara spolat vatten på golvet utan även på, OVANPÅ, tvättmaskinerna och torktumlaren. Eh. Kortslutning. Ja förmodligen. Inte ens en bild på en tvättmaskin och vattenslag med ett kryss över hjälpte här.

Lampan i vårt badrum har också fått nån kortslutning (ingen som sprutat vatten på den iallafall) Igår small glödlampan sen vill den inte fungera mer trots byte av glödlampa (som fungerar på andra ställen) och ingen säkring som gått. Ingen som känner för att duscha i mörkret.

Idag regnar det för full, barnen är hemma från dagis idag också och sitter och spelar PS3. Får se vad vi kan hitta på idag då.

Hörs!

-------------------------------------------------------------------------------------


Kommentarer
Postat av: Fatiha

Ibland behöver man bara få sova ut.

Men man blir ju förvånad när man tittar på klockan.



Fantastiskt att folk inte förstår att el och vatten inte går ihop. Ialla fall inte UTVÄNDIGT på maskinerna.

2010-06-12 @ 16:47:35
URL: http://fattis.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0