Tvättar i smutsstugan

Tvättar idag. Och som alltid när man kommer ner i tvättstugan så blir man inte på bra humör. Tvättstugan är snarare en smutsstuga. Det värsta är inte att våra grannar är smutsiga, oförståndiga eller lata. När vi klagat hos hyresvärden att det inte finns några regler för tvättstugan eller några vettiga städredskap att använda sig av fick vi till svar "Det var rent när vi var där och kollade. Vi sätter kontinueligt in städmaterial, tyvärr brukar den omgående försvinna" 

Hahahaha, vilket skämt! Vi har bott här i mer än 4 år med småbarn. Har snittat på flera tvättider i veckan. ALDRIG har det funnits bättre städredskap än dessa. Är man lite kreativ så kanske det går?



Eller vänta, från början tycks jag minnas att det fanns ett mopphuvud utan skaft också. Men nu har detta blivit "stulet" också. Hm. Undrar vilken av mina grannar som har ett helt lager av städutrustning hemma? 

--------------------------------------------------------------------- 

 


Kommentarer
Postat av: MammaMarie

Fy vad äckliga dom är! Ja vem vill ta hem ett stinkande mopphuvud (utan skaft)?



Ditt lilla inlägg är underbart och beskriver nog väldigt mångas tvättstugor, i alla fall här i Malmö(?). Vi har det något bättre ställt här, men det beror nog på att hyresgästföreningens ordförande bor under mig :/.



Det som dock får igång mina aggressioner är inte så mycket en smutsig tvättstuga, som trasiga maskiner - och DET har vi ALLTID!!! Jag blir VANSINNIG! När man äntligen får tillgång till (smuts)stugan så är det allt för ofta som man inte hinner tvätta alla kläder, alternativt att man inte hinner torka dom, då det alltid är någon maskin som är trasig. Och då får den stå trasig i flera veckor! :(!

2010-10-07 @ 11:21:07
URL: http://mammamarie.se
Postat av: Camol

MammaMarie

Åh ja, trasiga tvättmaskiner hade vi också titt som tätt innan. Ännu mer irriterande! Ska tipsa hur man kommer tillrätta med det i ett eget inlägg. Iallafall om det beror på samma sak som det gjorde hos oss.

2010-10-07 @ 22:25:52
URL: http://camol.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0