Burj Khalifa

Hej på er!
Nu är vi inne på sista dagen, och sista timmen här i U.A.E. Snart åker vi mot flygplatsen i Dubai för att bege oss hemåt. InshAllah. Har haft det jättebra här men det känns ändå skönt att komma hem. Borta bra men hemma bäst. Och hoppas jag säger samma sak när vi kommer hem. Nu är vi vana vid varmt varmt. Nu har det blivit lite svalare på kvällarna, ca 30 grader. Svalare? Det är ju högsommar värme i Sverige! Ja misstänker att vi kommer frysa ihjäl när vi kommer hem.
I helgen, under Eid, så åkte vi till Dubai och såg en massa olika saker som man ska se när man är där. Det var verkligen en upplevelse! Var bland annat i Dubai Mall, världens största galleria med 700 affärer. Nej vi gick inte runt hela utan var där mest för att titta lite och sen satt vi på ett cafe utanför framför Burj Khalifa, världens högsta byggnad. Det var verkligen jättefint! Varje 10-15 min så startade dom ett vattenspel i en konstgjord sjö framför Burj Khalifa. Vattnet dansade i takt med musiken, hur vackert som helst!
Passade på att ta lite kort innan solen gick ned också, svårt att få med hela tornet när man är nära bara...
Och från lite längre håll så att man ser hur väldigt mycket större den är jämfört med de andra byggnader som också de egentligen är väldigt stora de också...
Hörs vänner!
--------------------------------------------------------------

Kommentarer
Postat av: Lisa

Vilka häftiga bilder! När vi var i Dubai gjorde de reklam för att de skulle börja bygga byggnaden. Ett tag sedan. :)

2010-09-14 @ 21:42:24
URL: http://www.lisabloggar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0