Semestern slut

Nu är vi hemma igen. Alhamdulillah. Känns skönt att vara hemma och få ordning på allting. Både packningen och vardagen. Nu är allt som vanligt igen och det känns faktiskt roligt det också! Gissar att det är en del av poängen med att ta en semester också.

När vi landade i Istanbul var det 23 grader på morgonen och väldigt kallt tyckte vi. När vi landade i Köpenhamn 15 grader och blåsigt och ja vi frös ihjäl! Tack och lov allt bagage kom fram helskinnat. Hade inte mindre än 8 väskor och en jättekartong (brorsan och hans fru passade på att köpa barnvagn på Ramadan-rean). Bara att få med oss alla väskor från bandet, till tåget, ut från tåget och planera hur alla väskorna skulle komma hem i någon normal bil? Till flygplatsen i Dubai hyrde vi in en kille som hade pickup så att alla väskorna skulle få plats på flaket. Som tur är bor vi nära tågstationen så vi körde en bil och en taxi istället.

Var hem och packade upp sen åkte vi till svärmor och åt middag. 

Imorgon börjar (den nya) vardagen, för det första ska Soso börja skolan. Förskoleklass. Sen Jomi till dagis, ett år äldre känns det som eftersom han inte längre kommer vara i den minsta gruppen. Jag ska till skolan, ny kurs. Ja allt blir lite extra spännande imorgon. 

Men först ska jag sova! Finns en sak som jag längtat väldigt mycket efter och det är min kudde!  Både när vi varit i Syrien och nu i U.A.E så har kuddarna mer liknat jätte tegelstenar. Vet inte vad deras nackar är gjorda av? Funderar starkt på att packa ned kudden nästa gång.

 Sov gott!

-------------------------------------------------------------

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0