11 April

Hej vänner!
I helgen har vi varit riktigt fullbokade. I fredags var vi på IKEA en tur. Barnen lekte på deras lekland "Småland" medan jag bland annat fyndade nya kuddar till soffan. Efter det var vi till makens bror. Hade körlektion med hans fru. Sen hann vi med att hälsa på en kompis också.

I lördags var vi till svägerskan. Riktigt fint väder var det. Sen till helgen höjdpunkt - sent på lördagkvällen landade svärfar och hans familj! Dom kom tillbaka ifrån Syrien och Irak efter 3 år. Svärfar har ju varit här och hälsat på flera ggr sedan dom flyttade men resten av hans familj har vi alltså inte sett på 3 år. Men nu har dom alltså flyttat tillbaka till Sverige igen. Drömmen om hemlandet var kanske just en dröm.

Riktigt roligt var det att träffa alla igen. I söndags var vi till Vellinge för att titta på en brottningstävling för barn. Sommarvarmt var det - 17 grader! (iallafall en svensk sommar)
Sen åkte vi och åt middag med hela stora familjen.

En av dom minsta småsyskonen är 4 år och hon är en riktig sötnos. Igår när hon satt bredvid mig fick jag mängder av komplimanger. Inti settash helloe! (=Du är sexton fin!) haha så söt!

Imorgon blir det skola, sen ska vi bjuda hit allihopa till oss på middag!

 

------------------------------------------------------------------------ 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0