Resplaner

Hej vänner!
Här kommer en uppdatering. I lördags blev lilla JomJom sjuk. Helt plötsligt så kräktes han massor. Inte så roligt. Tack och lov är dom inte sjuka så ofta och magsjuka har vi klarat oss ganska bra ifrån. Alhamdulillah. Men i lördags var det alltså dags. Som tur var gick det över ganska snabbt så när han vaknade på söndagsmorgonen var han glad och pigg igen. Tog det ändå väldigt lugnt. Vädret har verkligen varit ruggigt. Flera minus grader och blåser väldigt starka vindar imellanåt så lika bra att vara inomhus.
En rolig sak som jag har gjort när vi varit hemma är att planera och boka in nästa resa norrut. Känns inte så lockande egentligen nu när man längtar efter våren att åka norrut. Igår hade dom MINUS 30 grader! Men det ska bli roligt ändå. Min mamma fyller jämt så vi ska åka upp för att fira henne. Hoppas att det blivit lite mildare iallafall när vi åker upp i början av mars.

Den här gången ska vi flyga upp istället för tåg.
Hittade erbjudnade på flygbiljetter hos Malmö Aviation som till och med var billigare än när vi åkte tåg upp sist. Inte helt fel. Eftersom vi inte kan vara borta så länge, bara över en långhelg, så känns det bra att det inte går så mycket tid på att bara resa.


Så snart åker vi upp igen! Det ser vi fram emot. Ska bli roligt att träffa alla igen!


------------------------------------------------------------------------------

Kommentarer
Postat av: MammaMarie

Vilken tur Jomjom blev frisk snabbt. Det värsta som finns är när barnen har magsjuka. Det tycker jag fortfarande, även om de är kring 20 år.



Lylliga du som får åka upp IGEN på så kort tid ... :(! Behöver du byta flyg i Sthlm på vägen eller finns det direktflyg?



Malmö aviation är ju så himla billig ibland. Jag vet inte om Norwegian Airlines går dit upp, men deras flyg till Sthlm är billigast av alla linjer jag jämfört med. Ha så himla kul i alla fall...

2011-02-18 @ 23:39:47
URL: http://mammamaries.wordpress.com
Postat av: Lotta Lundstedt

Vad trevlig dina inlägg verkar vara. kommer med all säkerhet att läsa dina poster igen! =) Hoppas du har en rolig vardag (:

2011-02-22 @ 01:28:33
URL: http://jade.se/reseerbjudanden

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0