7 januari

Dagarna bara flyger iväg! Dags för en liten uppdate...

I måndags kom vi hem igen. Tåget var lite mer än 1 timme försenat när vi skulle hoppa på i söndagskväll och var alltså lika mycket försenat när vi kom fram till Stockholm. Men en timme var ingenting, hade vi åkt en dag senare var samma tåg försenat 8 timmar innan det kom fram till Stockholm. Usch! Tack och lov att vi åkte på rätt dag på hemvägen också.

När vi kom till Centralen i Stockholm så ombokade vi våra biljetter direkt och fick första bästa. X2000 gick ca 30 min senare kl 8,21. Eftersom vi hade fått en massa värdecheckar så passade vi på att shoppa loss frukost i biston. Lite smörgåsar, jucie och youhurt och en kaffe. Skulle aldrig köpt det om det inte vore för värdecheckarna, 200 kr skulle det gått på! Men med värdecheckarna blev vi rika och slösade på.

Även om vi fortfarande har en massa värdecheckar kvar så ska vi nog ta med oss en ordentlig matsäck nästa gång ändå, man kan ju som sagt inte räkna med att man ska sitta på tåget bara den tid som det ska ta att ta sig fram till målet. Utan tydligen får man räkna med eventuellt 8 timmar extra. Bistro-maten hade ju tagit slut för dom stackarna som blev sittandes på tåget som gick dagen efter vårt. Påminnelse till nästa gång!

En rolig nyhet, i söndags fick makens bror och hans fru deras första barn, en liten pojke. Så honom har vi varit och hälsat på igår. Annars har vi mest varit hemma. Har skrivit uppsats och fixat här hemma bara. Vill säga att jag inte gjort så mycket - eftersom jag mest bara varit hemma - men har ju haft fullt upp ändå!

Sen snön, att hitta en parkering till bilen är hopplöst. Snöhögarna längs med vägen är högre än bilarna själva på många ställen (!) Gah. Och det är längs med vägen, vägen har alltså blivit en snödriva smalare. Amatörer. Suck. Hoppas att snön smälter bort snart, snart!

-------------------------------------------------------------

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0