Ingen hemtelefon

Idag har vår hemtelefon stängts eftersom vi sagt upp abonnemanget. Var i valet och kvalet om vi skulle ha hemtelefon alls. Många verkar ju klara sig utmärkt utan och resonerar att har man mobiltelefon så är man kontaktbar iallafall. Men i sista stund så bestämde vi oss för att ändå ha hemtelefon, via bredbandet. Det kostar 69kr/månaden. Och det kan det väl vara värt.

Här hemma är det nog mest barnen som ringer från hemtelefonen, till mormor och morfar ;)
Men även när man ska ringa till myndigheter och företag så känns det bättre med hemtelefon. Idag skulle jag ju ringa till Tele2 för att felanmäla bredbandsuttaget (finns inget bredband där?). Började ringa från mobilen, "beräknad väntetid mellan 15 och 20 minuter" Nej tack. Gick till vår snälla granne och ringde därifrån istället. Har beställt hemtelefon via bredbandet men har inte fått det än. 

Hoppas att dom fixar bredbandet också. Annars är vi väl utan internet i veckan också. Så teknikberoende man är! 
 

----------------------------------------------------------------------------
 


Kommentarer
Postat av: MammaMarie

Nog är det värt 69 kr/mån för telefon alltid. Som du säger, man ringer myndigheter, eller det är fel på tv/bredband osv... och mamma i norrland: att ringa hennes Teilamobil kostar ju halva lönen! De som har bäst täckning i Norrland är nämligen ännu Telia....Jättefin soffa förresten. Ser ut att vara bra med sittplatser i V-rummet med den :)!

2011-01-31 @ 22:33:47
URL: http://mammamarie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0