Onsdag

Hej vänner!
Har verkligen pluggat ihjäl mig senaste veckorna. Igår hade vi opponering på uppsatserna iallafall och det gick bra, alhamdulillah, tack och lov. Så nu jag slappna av lite, men bara lite. 

Det mesta av snön har smält bort här nu, iallafall på gatorna. Skönt att kunna parkera bilen någonstans. Men himmel vad smutsigt det har blivit! När det snöade var och varannan dag så såg allt så vitt och fint ut. Nu är de högar av snö som är kvar snarare svarta smutshögar. För att inte tala om gatorna som numera täcks av en massa skit och smuts istället. Det som göms i snö kommer fram vid tö hette det ja. Usch.  

Ikväll har vi varit på brottningsklubben. Förra veckan började Soso i Nybörjargruppen istället för Hoppa och leka gruppen. Som han har längtat! Jag blev förvånad också hur mycket han kunde när han började med de lite äldre barnen istället för att vara bland de som är mindre än honom. Innan blev det mycket trams men nu är han lika duktig som alla andra på att hänga med. Så nu fattas det bara ett par brottarskor då...


-------------------------------------------------------------------------------------


Kommentarer
Postat av: kurdisk muslimsk tjej <3

hej <3

2011-01-24 @ 11:11:17
URL: http://kurdishgirlpeaceandlove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0