Ännu mera promenad

Hej på er!
Har vandrat omkring ovanligt mycket på sista tiden. Hade ingen bil så det blev att sätta barnen på deras cyklar och börja promenera. Gratis träningspass.

Igår promenerade vi till makens pappas familj. Åt middag med dom och satt vid en lekpark och pratade medan barnen lekte. 



Sen vandrade vi vidare mot svägerskan. (Men därifrån fick vi faktiskt skjuts hem, tack och lov.) Tycker det är så fint när man är ute och går på sommaren (eller nu på våren) med alla buskar, träd och blommor längs gång- och cykelvägarna.

------------------------------------------------------------------------


Kommentarer
Postat av: MammaMarie

Å så fin bild Camol. Det finns verkligen så många vackra platser i Rosengård. Jag tycker att du borde ta med kameran och fotografera alla vackra och idylliska platser som faktiskt finns på Rosengård. Om du googlar bilder och "Rosengård" så är det bara kaosbilder som kommer upp. Om du skulle dokumentera de fina platserna så att det finns tillgång till lite mer balanserad bildinformation till just Rosengård så skulle du göra ge ett stort bidrag till området.

2011-05-01 @ 18:02:37
URL: http://mammamaries.wordpress.com
Postat av: Lisa

Oj vilken grön gräsmatta. Snart är vår matta i Stockholm lika grön. Lyxputtar ni är som har det så förspänt med vädret! ;)

2011-05-01 @ 19:31:28
URL: http://www.lisabloggar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0