17 november

Hej på er!
Jomi har varit hemma hela veckan nu från dagis och imorgon också. Han fick otroligt mycket vattenkoppor. Trodde först att han skulle få mindre än Soso. Och visst fick han mindre, utslagen var mindre men 10 ggr fler. Hela han var prickig. Hade kylbalsam som jag duttade på varje utslag på Soso. När det var Jomis tur blev hela han duttad. Hela han blev rosa. Stackarn. Sen började han klia sig, dag och natt. Han kunde inte sova för att det kliade så mycket så vi fick medicin utskriven mot klådan. Så nu är han lite bättre. Alhamdulillah, tack och lov.

Nu har det blivit lite kallare ute. Häromdagen lämnade vi in vår bil på service och fick låna en bättre begagnad racerbil ifrån verkstan. Igår morse när jag och Soso skulle iväg till skolan med racerbilen så var det frost på rutorna. Första gången för i år. Och tror ni han vi lånat bilen av hade någon skrapa i bilen. Nej. Så det blev att leta efter något skrapbart föremål. Soso hittade en kartongbit i handskfacket och den fick det bli. Min smarta son.



På skolgården i den massiva lövhögen som barnen lekt med ett tag nu. Hur kul, riktigt så man vill sparka omkring i alla löven precis som när man var liten. Idag har dom tagit bort löven. Antar att det blir ganska halkigt annars när det kommer regn.

Har en annan nyhet också som hänt, eller som vi gjort i veckan... Men det får bli ett eget inlägg. Det är en ganska stor nyhet för en liten person i den här familjen.

---------------------------------------------------------------------

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0