9 november

Godmorgon!
Nu har nästan alla blad ramlat från träden här, riktigt höstigt!



Jomi utanför hans förskola igår.

I lördags var båda barnen och hälsade på farfar och deras faster i Rosengård när jag och maken jobbade. Både farmor, faster och deras farfar bor på samma område så dom fick välja själv var dom ville gå. På kvällen ville dom sova över så det fick bli så. Blev väldigt tomt hemma så då passade vi på och gick ut och gjorde något som vi inte gjort på många år. Vi bowlade! Riktigt roligt faktiskt, än fast vi (speciellt jag) var helkassa. Men roligt var det i alla fall.

När jag kom och hämtade barnen i söndags hade Jomi tappat sin ena framtand. Den hade ju varit lös ett bra tag och vi var ju till tandläkaren förra veckan eftersom han hade slagit i den. Men då visade det sig att tanden under var på väg ner och att det var därför den var lös. Så nu har den alltså ramlat av. Ganska tidigt eftersom han bara är 5 år. Tandlös höstpojke är det alltså på bilden.


----------------------------------------------------------------------


Kommentarer
Postat av: Lisa

Vilken härlig naturbild, hade gärna kikat närmare på gluggen, de är ju så otroligt söta när de tappat tänder! Vad skönt förresten att orsaken delvis var naturlig. :)

2011-11-10 @ 18:24:23
URL: http://www.systerfiket.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0