Vattenkoppor

Hej vänner!
Jaha då har min stora kille (äntligen?) fått vattenkoppor. Eller heter det vattkoppor? Har faktiskt gått och funderat ibland när dom ska få det. Det är ju en sån sjukdom som alla barn ska få förr eller senare. Och nu var det tydligen dags. Han fick lite feber i lördagskväll och på söndagmorgon så sa han att han hade fått några "myggbett" på magen. Fullt med utslag och ännu mer idag. Hoppas att det stannar av nu och att dom läker ut.

Har duttat med kylbalsam en massa idag under dagen. Stackarn. Lämpligt nog har dom ju höstlov nu så dom hade ju ändå varit hemma. Men det blir inga roliga besök eller besökare. Om det inte är någon som också vill ha vattenkoppor?

Nu väntar vi bara på att lillebror ska få det också.

Fortsättning följer...

-------------------------------------------------------------------

Kommentarer
Postat av: Lisa

Vattkoppor heter det. Hade jag varit nära hade jag kommit över med mina ungar som inte haft det ännu. Hoppas kopporna är få och att han slipper allt för stora besvär.

2011-11-01 @ 16:08:22
URL: http://www.lisabloggar.se
Postat av: ella

Selam alaykum!



Undrar bara en liten grej angående jobb och hijab, tycker du att det är svårt att få jobb om man bär hijab och känner du många som jobbar med hijab?



WS

2011-11-01 @ 20:47:31
Postat av: Camol

ella

wa aleikom salam

Jag har jobbat med slöja och vet många andra som har gjort det och gör det också. På alltifrån kontor till butik, Tandläkare och Apotek.

Så länge man har en positiv utstrålning så tror jag man kommer långt! InshAllah

2011-11-11 @ 14:02:35
URL: http://camol.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0