Eid firande

I dagarna har vi firat Eid. Barnen hade ledigt från skolan och dagis och vi har umgåtts en massa med familjen och hittat på lite olika. Vi har varit hos svärmor, ätit kledshe och en massa andra sötsaker. Träffat svägerskan och hennes barn som kommit hit från Köpenhamn. Hälsat på svärfar, ätit middag där. Haft besök av svärfar med familj, makens farbror, hans kusin och hans fru och lilla flicka. Ja så vi har haft fullt upp kan man säga. 

För att göra något lite "extra" så åkte vi också till Köpenhamn och gick omkring på Tivoli. Det var inget toppen väder men fördelen med det var att det inte var långa köer till karusellerna.

Jag har faktiskt inte varit till Tivoli sen jag var liten. Än fast vi bor så nära. Först gick vi på Ströget lite och hittade en Shawarma restaurang som vi åt på. Sen gick vi tillbaka till Tivoli som ju ligger precis mittemot tågstationen. Det fanns flera roliga större karuseller som svägerskans flickor åkte. Hennes minsta flicka var överlycklig för att hon nu når upp till 140 cm som är minimi längden för att åka de större karusellerna. Denna bland annat.Det var dock lite dåligt med karuseller som våra barn kunde åka. (Nästa gång åker vi nog till Bakken istället som ligger precis utanför Köpenhamn) Men några karuseller blev det iallafall, sen köpte vi sockervadd.


 
Efter att ha skjutit med pilbåge ett tag var alla var nöjda och glada tog vi tåget över bron igen.


---------------------------------------------------------------------
Kommentarer
Postat av: lisa

Härligt! Eid Mobarak!

2011-09-03 @ 18:05:53
URL: http://lisabloggar.se
Postat av: Zaynab

EID MUBARAK, va fint ni haft det! =)

2011-09-04 @ 00:33:05
URL: http://www.zaynabsblogg.se
Postat av: Ala

Eid mubarak syster!

Verkar som ni haft en fin Eid. Må Allah acceptera er bön och fasta

2011-09-04 @ 23:46:29
URL: http://www.regndroppe.me

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0