På barnakuten

Hade tänkt gå till moskén idag men det blev ändrade planer. När barnen kommit hem från skolan klagade Jomi på att det kliade på hela hans kropp. Kollade vad han hade och tillslut hade han utslag till och med i ansiktet. Maken är ju allergisk emot lite allt möjligt med olika reaktioner så tänkte direkt på att han kanske ätit något han blivit allergisk emot. Ringde snabbt sjukvårdsrådgivningen och blev rekommenderade att gå till akuten. Sagt och gjort.

På akuten var det förvånansvärt lite folk faktiskt. Vi fick komma in direkt och dom kollade upp hans utslag och han fick medicin för att det skulle gå ned och sluta klia. Sedan fick vi sitta kvar och vänta i ett väntrum så att dom skulle se att medicinen verkade. Vi var helt själva där. Förutom en annan kvinna som var där med hennes dotter och hennes bebis. Och vem var det, makens faster! SubhanAllah blev riktigt förvånad och vilket sammanträffande (Är Malmö så liten stad?). Satt och pratade en lång stund sen var alla klara att gå hem. Alhamdulillah. Tack och lov.

Så det var vår kväll. Det var första gången vi var till den nya barnakuten sedan dom byggde nytt och fint. Jomi provade göra konster på några av konstverken utanför.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0