14 september - nu är det höst!

Hej på er!


I måndags hade vi utvecklingssamtal med Soso och hans lärare. Nu har dom börjat med utvecklingssamtal i början istället för i slutet av terminen. Mycket bättre! Man får veta målen för den här terminen redan i början. Vad just mitt barn kan behöva träna lite extra på för att uppnå målen och utvecklas på ett bra sätt. Annars har ju utvecklingssamtalen mer varit som någon slags summering på vad som gått bra och mindre bra under terminen. Det som gått mindre bra känns ju lite sent att få reda på då. Nu kändes det mer målinriktat och jättebra att vi som föräldrar också får mer konkreta tips på saker som vi kan hjälpa honom med och få honom att utvecklas ännu mer.

 

 

Några tips som vi tagit till oss är att träna mycket läsning. Innan har Soso fått så mycket beröm för sin läsning. Han var ju bland de bästa i klassen. Det är ju såklart bra med beröm, men sen gäller det ju att inte fastna där och nöja sig. Fortsätt utveckla det som han är duktig på. Nu har han lånat flera böcker på biblioteket och sitter och läser för oss varje dag. Ingen läxa utan bara färdighetsträning. 


Igår var jag och tränade. Nu har vi börjat träna igen efter sommaren, tjejpass, fitness kickboxning. Det är riktigt rolig träning och fördelen att det bara är för tjejer. Dessutom är träningsavgiften bara 350 kr per år. Bor ni i Malmö och är intresserade är ni välkomna! Maila mig så kan jag berätta mer.

Idag började hösten. Verkar det som. Senaste veckan har gått från 26 grader till 15 igår. Idag blåser det och känns kallt.

 

Fångade den här sensommar bilden igår. Okända bär på trädet utanför vårt hus.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0