Hockeykillen

Soso har fastnat för ishockey nu. Eller det började egentligen i julas när vi var och hälsade på mormor och morfar och deras morbror. Innan var det bara fotboll och helst ville han se alla möjliga matcher när dom än gick på tv. Inte kul att ta dom fajterna på skolkvällar när han tittat ut att någon speciell match som börjar exakt när det är läggdags... nåja. Nu är det hockeymatcherna istället.

Uppe hos mormor och morfar är det ju Modo som gäller och morfar och morbror går på alla hemmamatcher. En dag när vi var där spelade Modo mot Färjestad och då kom Soso på att han minsann ska heja på Färjestad så det har han gjort sedan dess. Några matcher har han fått se trots att dom egentligen varit efter läggdags. Ikväll var det sista avgörande matchen och då fick han se. Nu kan vi konstatera att det blev Skellefteå som vann alltihopa och nu slipper vi elitserien på ett tag i alla fall. Hehe.

Han har en klasskompis som spelar ishockey och nu är det extra roligt att vara hemma hos honom. En dag gick han hem till honom efter skolan och när jag kom och skulle hämta honom spelade dom mycket riktigt hockey... Ute på rullskridskor istället.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0